Σάρωσε ο Ηφαιστος στις ημερίδες Στίβου και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2017!

2017-06-14 19:04
 

Η Αγωνιστική περίοδος για τους αθλητές του στίβου ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε   δυναμικά και με μεγάλη επιτυχία για τους 3 αθλητές του συλλόγου μας Ευάγγελο Γουζούαση, Άρη Μαθιουδάκη και Μαριάνθη Νανοπούλου.

Φέτος για πρώτη χρονιά διοργανώθηκαν δύο ημερίδες στίβου πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι αθλητές μας  μας έδειξαν πως η σκληρή δουλειά ανταμοίβευται!
Στις 10 και 20 Μαίου πραγματοποιήθηκαν  στο ΟΑΚΑ οι 2 Ημερίδες Στίβου στις οπόίες συμμετείχαν οι αθλητές μας Ευάγγελος Γουζούασης και Άρης Μαθιουδάκης .

Ο Ευάγγελος Γουζούασης πέτυχε ατομικό ρεκόρ 19,97 στο ακόντιο και ο Άρης Μαθιουδάκης πέτυχε ατομικά ρεκόρ στο ακόντιο  και στο δίσκο .

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στις 27 και 28 Μαίου όπου συμετείχε εκτός από Γουζούαση Μαθιουδάκη και η Νανοπούλου, όπου  η επιτυχία των αθλητών μας συνεχίστηκε αφού και οι  τρείς ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας συνολικά 6 μετάλλια!

Συγκεκριμένα. Ο Ευάγγελος Γουζούασης διαγωνίστικε στη σφαίρα και στο ακόντιο κατακτώντας 2 αργυρά μετάλλια. ο Άρης Μαθιουδάκης στο δίσκο με προσωπικο ρεκορ 25,30 και το ακόντιο με προσωπικό ρεκορ 23,11 κατακτώντας ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα και η Μαριάνθη Νανοπούλου στη σφαίρα όπου πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 4.04 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στο ακόντιο με χαμηλή μεν απόδοση  από την αναμενόμενη αλλά χωρίς να επηρρεάσει την κατάκτηση  του χρυσού μεταλλίου.

Πολύ καλή αγωνιστική περίοδος για τον Ήφαιστο και φέτος! Δίνουμε το νέο μας ραντεβού για την επόμενη χρονιά  με την υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Ευχαριστούμε  όλους τους φίλους και φίλες που μας στηρίζουν  και μας ενθαρύνουν και κυρίως τους μεγάλους μας χορηγούς Μπασιμακόπουλο και Μπαιρακτάρη που με την στήριξη τους  συνεχίζουμε και αγωνιζόμαστε.